Fysiocentrum Huta Galung | Kwaliteit
17390
page,page-id-17390,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten van Fysiocentrum Huta Galung zijn vakbekwame professionals, geregistreerd in het BIG- register, ingeschreven in het kwaliteitsregister van het CKR en lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie ( KNGF).

Wij besteden veel aandacht aan scholing en opleiding om u volgens de laatste inzichten te behandelen. Waar nodig maken de therapeuten gebruik van elkaars specifieke expertise.

Elke 2 jaar wordt onze kwaliteit middels een audit getoetst door een extern auditbureau. Tijdens deze toetsing worden we gecontroleerd op ons handelen. Hierbij moet u denken aan behandelresultaten,effectiviteit, het gebruik van meetinstrumenten, dossiervorming en rapportages. Daarnaast wordt de praktijk gekeurd op organisatorisch niveau en service. Hierbij kunt u denken aan personeelsbeleid, behandelprotocollen, klachtenregelingen, patienttevredenheid en innovaties.

Al sinds 2013 hebben wij deze audits positief afgerond en mogen wij onszelf een plus praktijk noemen. Wilt u weten wat dit verder voor u inhoud? dan kunt u de website van Achmea pluspraktijk bezoeken.

De praktijk werkt volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst ( WGBO), de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP), Arbeidsomstandighedenwet, Wet op Beroepen in de individuele Gezondheidszorg (BIG), Wet klachtrecht Cliƫnten Zorgsector (WKCZ), Kwaliteitswet zorginstellingen, Wet Algemene Bepalingen Burgerservicenummer (WABB), Beroepsethiek, gedragsregels voor de fysiotherapeut van de KNGF en volgens de algemene kwaliteitscriteria van het NPCF.

Het onafhankelijke en geaccrediteerd meetbureau Mediquest verstuurt dagelijks vragenlijsten naar patienten die binnen onze praktijk zijn behandeld. Mediquest behandelt uw gegevens volledig anoniem, onze medewerkers evenals uw verzekeraar komen niet te weten wat u heeft geantwoord. De gegevens worden alleen gebruikt voor het toetsen van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u ( of uw kind) krijgt.

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk. Wij streven naar een continue verbetering van de zorgkwaliteit waar nodig. Uw tevredenheid als patient is voor ons van groot belang. Met die reden toetsen wij dat continu.

Alle uitkomsten van de tevredenheidsonderzoeken worden meegenomen in ons beleidsplan en kwaliteitsjaarverslag.